Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

2015. november 26-án zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szervezésében az első okostelefon tanfolyam. A 6 alkalmas, elsősorban gyakorlati jellegű képzés keretén belül a résztvevők praktikus ismereteket szerezhettek Android rendszerű okostelefonjuk, táblagépük használatával kapcsolatban.

A telefonáláson és az üzenetküldésen túl megtanulták eszközeik többlet funkcióinak kihasználását, például megtanultak telefonjuk segítségével az interneten böngészni, e-mailt küldeni, naptárbejegyzéseket létrehozni, közösségi oldalakat használni.

Örömteli, hogy a résztvevők mindegyike szerint érdemes volt részvétele a képzésen, többen is mondták, hogy ajánlják másoknak is.

Az okostelefon tanfolyamot a jövő év elején ismét meghirdeti a szervezet, nagyobb óraszámban és a tapasztalatok alapján kibővítve a foglalkozásokat.

Addig is várják az érdeklődők jelentkezését Tóth Zoltánné ügyintézőnél a 217-388 telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

20151126 okostelefon

Az első Okostelefon tanfolyam résztvevői (a képen):
Bognár Dezsőné
Stark Ildikó
Pozsgai Józsefné
Csibrányi Jánosné
Szorger Jánosné
Bors Lajosné
Czigány Józsefné
Puskásné Piller Klára
Molnár Károlyné
Szemerei József
Dobosné Babos Edit

Tanfolyamvezetők:
Kiss Zoltán, Patonai Gábor