Tisztelt Elnök Asszony/ Úr!

 

Mindannyian tudjuk, hogy a civil szervezetek milyen fontos szerepet játszanak Mosonmagyaróvár Város mindennapi életében. Az augusztusban megnyílt FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont alapötlete is egy civil szervezet, a Mosoni Polgári Kör kezdeményezésének volt köszönhető. Számunkra is fontos, hogy a város minél több lakója közelebbről is megismerje, megszeresse a FUTURA-t. Ezért úgy gondoltuk, lehetőséget biztosítunk a helyi civil szervezeteknek meghirdetve arra, hogy a létesítményt egyedi kiállítás-vezetéssel bemutassuk és megrendezzük a „Civil szervezetek éjszakáját”. Szeretettel meghívjuk Önt és szervezetük tagjait a FUTURA-ban 2012. szeptember 26-án 18.00-21.00 óra között megrendezésre kerülő programunkra.

Meggyőződhetnek Önök is arról, hogy a létesítmény az átépítés során milyen szép lett, az eredeti belső hangulatából milyen sokat megőrzött. A Simonyi Károly Auditóriumban „A civil szervezetek jelentősége Mosonmagyaróvár életében” címmel köszönti Önöket Dr. Nagy István polgármester, a Civil Kerekasztal társelnöke, majd megtekinthetnek egy izgalmas science-showt, leglátványosabb eszközeinket és szakmai vezetéssel egybekötve kipróbálhatják a négy szinten elhelyezkedő kiállítási eszközöket, játékokat.

Az egyesületi tagok részére 50%-os kedvezményt adunk a belépőjegy árából. Részvételi szándékukat, pontos létszámot kérem, legkésőbb szeptember 24-ig legyen kedves visszajelezni számunkra az info@futuramoson.hu e-mail címen vagy a 96/566-280-as telefonszámon.

Kérdés esetén állok rendelkezésére a +36/30-6022-366-os telefonszámon.

 

Mosonmagyaróvár, 2012.szeptember 17.

 

 

 

Tisztelettel:

 

 

Vizsy-Gombosi Lilla

marketing és értékesítési vezető

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting