CIVILEK KARÁCSONYA

TÉLI FESZTIVÁL ZÁRÓ ÜNNEPSÉGE

SZENT GYÖRGY LOVAGREND KARÁCSONYI KALÁCS OSZTÁSA

 

December 21. péntek 16-18 óra

Advent végi befejező közösségi ünnepség, kórusok és civilek találkozása Nagy József atya imájával. 16 órára várunk minden kedves érdeklődőt a Mosonmagyaróvári Szent Gotthárd Plébánia Templom bejáratához. A téren az imát követően Kis Veronika vezetésével karácsonyi dalokat éneklünk. 

Ezt követően a sátorban sor kerül – a Lipóti Pékség, Mosonmagyaróvár város Önkormányzata és a Szent György Lovagrend képviseletének jóvoltából a 100 méteres Szeretet kalács ajándékozására. A rendezvényen megnyitó beszédet mond Mosonmagyaróvár Város Polgármestere és országgyűlési képviselője Dr. Nagy István, miközben sor kerül a 4. Adventi gyertya meggyújtására.

Ezt követően színpadra áll a Maya Trió karácsonyi műsorával. Köszöntőt mond Széles Sándor a Győr – Moson – Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Tóth Péter a Lipóti Pékség vezetője, majd az egyházközség megáldja a Szeretet kalácsát. Ünnepségünk zárásaként minden jelenlévőt vendégül látunk egy szelet kalácsra és egy pohár meleg teára. A vendéglátást támogatja a Gasztro Grill Kft.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting