Számítástechnikai tanfolyamok indulnak

 

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2013 szeptemberétől elegendő jelentkezés esetén az alábbi kedvezményes képzéseket tervezi indítani:

Alapfokú számítástechnikai tanfolyam:

A tanfolyam célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a számítástechnika világával, akik iskolai keretek között ezt nem tehették meg, vagy eddig nem kerültek közelebbi kapcsolatba a számítógéppel. Az oktatás során a hallgatóknak biztosítjuk azokat az alapvető ismereteket, magabiztosság megszerzését, amire szükség van a számítógép és az internet biztonságos használatához.

A tanfolyam főbb témakörei: a számítógép felépítése, az operációs rendszer kezelése, adatkezelés, programok telepítése, az internet használata, keresés az interneten, internetes ügyintézés, elektronikus vásárlás, elektronikus levelezés, szórakozás az interneten, a Google univerzum bemutatása, illetve közösségi szolgáltatások. A tanfolyam 15 képzési alkalmat (45 óra) foglal magában. A tanfolyam díja 7.500 Ft.

Haladó számítástechnikai tanfolyam:

A tanfolyam célja, hogy az alapvető ismeretekkel rendelkező számítógép felhasználók ismereteiket bővítsék, még több feladatot képesek legyenek elvégezni a számítógép segítségével, munkájuk hatékonyabbá válhasson. A tanfolyamot ajánljuk az alapfokú tanfolyamunkat elvégzettek számára is.

A tanfolyam főbb témakörei: az operációs rendszer finomhangolása, a munkafelület személyre szabása, új eszközök telepítése, haladó adatkezelés, adatmentés, törölt adatok visszaállítása, tömörítés, nyomtatás, víruskeresők, böngészők, hasznos ingyenes programok, médiák kezelése (képek, zenék, videók), a Google univerzum hatékony használata, Facebook és egyéb közösségi szolgáltatások, fájlmegosztó szolgáltatás (torrent). A tanfolyam 20 képzési alkalmat (60 óra) foglal magában. A tanfolyam díja 10.000 Ft.

Gépírás tanfolyam:

A tanfolyam célja, hogy a mindennapi munka során az írásbeli munkánk hibátlanul és minél gyorsabban készüljön el. Erre legmegfelelőbb technika a tízujjas vakírás elsajátítása, melyben a legfőbb szabály, hogy az egyes billentyűket meghatározott ujjunkkal ütjük le. A hallgatóknak nem szükséges a billentyűzetre tekinteni, elég a másolandó szövegen, vagy az írásképen tartani a szemüket, miközben az ujjak mozgása automatikussá válik.

A tanfolyam 40 képzési alkalmat (40 óra) foglal magában. A tanfolyam díja: 10.000 Ft.

 

A képzés helye: 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 12 férőhelyes laptoppal, projektorral felszerelt képzési kabinettel rendelkezik. Minden hallgató írott jegyzetet kap. A nem akkreditált képzés házivizsgával zárul. A tanfolyamot eredményesen elvégző hallgatók tanúsítványt kapnak.

A tanfolyam díját a képzés megkezdése előtt be kell fizetni. Kérésre a szervezők számlát adnak.

 

Érdeklődés és jelentkezés a Mosonmagyaróvári eMagyarország Ponton (Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.) Tóth Zoltánnénál a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@mokult.hu internetes címen.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting