Pályázati díj 1 %

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata 2000-ben úgy döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg pályázati díjat (1 %) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege azonban tartalékot képez, melyet az Oktatási, Kulturális és Sport bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.


A pályázatokat csak az önkormányzat által kiadott űrlapon lehet benyújtani. Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. A pályázók előre nem látható programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást. Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az Oktatási, Kulturális és Sport bizottság az adott pályázati évben már támogatott.
A pályázatokat két példányban kell benyújtani, 2013. szeptember 30-ig a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára az erre a célra készült nyomtatványon, mely a városi honlapról letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal portáján beszerezhető.
A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást kell készíteniük, melyhez rövid, értékelő jelentést, szakmai beszámolót és a felhasználást igazoló eredeti számlákat és azok másolatát, egy megcímzett, felbélyegzett borítékot is csatolniuk kell. Ezeket a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztálya ellenőrzi, igazolja és visszaküldi a pályázónak Ezt követően utalja a pénzügyi osztály az elnyert összeget.

Letöltések
pályázati űrlap

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni lehet
Önkormányzati Osztály: 577-812

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting