Nagy rock & roll szombat Mosonszolnokon

2013. november 9-én immár 6. alkalommal kerül megrendezésre Nyugat-Magyarország egyik legszínvonalasabb akrobatikus rock & roll versenye, a VI. Óvár-Kupa a Pulzus TáncSport Közhasznú Egyesület szervezésében.

Az egyesület 2011-ben megújulása alkalmával céljául tűzte ki a különböző táncok és a mozgás, sport megszerettetését Mosonmagyaróváron és környékén. A fő profilja az akrobatikus rock & roll, amelyre Mosonmagyaróvár és Győr környékének egyetlen helyi székhelyű egyesületeként különös figyelmet fordít mind a versenyző, mind a hobby táncosok tekintetében. Versenyzői már évek óta eredményesen szerepelnek a területi, országos és nemzetközi versenyeken, ahol nemcsak az egyesület, hanem a város hírnevét is öregbítik. Ez utóbbi azonban nem merül ki a versenyeken való részvételben, hiszen idén már 6. alkalommal szervezik meg az Óvár-Kupát.

Az idei év a korábbiaknál azonban sokkal nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a több száz versenyző az év utolsó területi versenyén a területi ranglistagyőzelemért mérkőzik meg. A Dunántúl 12 klubjából érkező táncosok formációkban és párokban, összesen 10 kategóriában mérhetik össze tudásukat a gyerekektől egészen az akrobatikát végrehajtó felnőttekig, lélegzetelállító látványt biztosítva. A verseny 2013. november 9-én 13 órakor a Mosonszolnoki Sportcsarnokban veszi kezdetét, ahová a szervezők a táncok szerelmeseit, a pörgős zenét kedvelőket és a kikapcsolódni vágyókat, valamint a csapatok lelkes szurkolóit sok szeretettel várják, a jó hangulatért pedig kezeskednek.

Akiknek a sportesemény felkeltette érdeklődését, azok bővebb információért keresse fel az egyesület honlapját, a www.pulzustse.hu –t vagy az esemény facebookos oldalát (VI. Óvár-Kupa).

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting