Jótékony céllal báloztak a civilek


Tovább a program képgalériájába...

Január 11-én tartotta a Családok Átmeneti Otthonát működtető Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány VIII. Jótékonysági bálját a Haller János Általános Iskola aulájában. Idén először csatlakozott a bál szervezéséhez a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség, bár az megjegyzendő, hogy a szervező munka oroszlánrészét az alapítvány munkatársai vállalták fel. Az idei bál jótékonysági célja egy mikrobusz vásárlása volt, mellyel a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek szállítását kívánják megoldani.

A bál rövid köszöntőkkel kezdődött. Horváth Bors Erzsébet kuratóriumi elnök a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány, Kopf Katalin intézményvezető a Családok Átmeneti Otthona és Nagy Sándor elnök a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség tevékenységét mutatta be. Ezt követően a rendezvény fővédnöke, dr Nagy István polgármester, országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva a jótékonyság fontosságát. A bált megtisztelte jelenlétével dr. Pető Péter önkormányzati képviselő, frakcióvezető, a Gazdasági Bizottság elnöke.

A nyitó táncot a Gazdász Néptáncegyüttes senior csoportja mutatta be, korhű ruhákba öltözve a palotást táncolták el. A bemutató tánc után a vendégek soraiból kértek fel táncpartnert, megalapozva a bál jó hangulatát.

A vacsoráról az 5 perces gyorsétterem (TESCO) gondoskodott, melyet éjfélkor ismételt vacsora követett. Nagyon jól sikerült Magic Hajnalka bűvész műsora, aki többször ámulatba ejtette a vendégeket. Külön érdekesség volt, hogy a műsor végeztével a művésznő végiglátogatta a bálozók asztalait egy-egy bűvésztrükkhöz a bálozókat is bevonva. A jó hangulatról a Balance Band gondoskodott változatos stílusú tánczenéket játszva, a bálozók kéréseit teljesítve.

Nagyon jól sikerült a tombolasorsolás, melyen értékes nyereményeket vihettek haza a bálozók. Mivel sok tombolatárgy volt, szinte mindenki nyert valamit. A tombolán túlmenően a belépéskor kapott számok segítségével még külön értékes nyereményeket sorsoltak ki.

A közönség a bálon nagyon jól érezte magát, amit az is bizonyított, hogy a bálozók nagy része hajnalig ropta a táncot.

A két szervező az együttműködést jónak ítélte, s elhatározták, hogy jövőre is közösen szervezik a jótékonysági bált. Ebben a Mosonmagyaróvári Civil Szövetségnek kell komolyabb szervező munkát kifejteni, hogy felhívja tagszervezetei figyelmét erre a civil bálra, amely jó alkalmat teremt a kötetlen civil együttlétre.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting