Kertbarátok farsangja

 

A Mosonmagyaróvári Kertbarátok Köre február 12-én tartotta hagyományos farsangi összejövetelét.

Sikeresnek mondható évet zártunk és elkészítettük 2014. I. félévének munkatervét. Az évben az első olyan rendezvény, ami nem munkáról, hanem szórakozásról, humorról, vígasságról szólt. Minden esztendőben ezen alkalommal hívjuk meg szponzorainkat, támogatóinkat és köszönjük meg nekik, hogy odafigyelnek ránk és támogatnak bennünket nemcsak előadásokkal, de anyagilag is. A színesen feldíszített művelődési központ aulájában terítettünk meg és láttuk vendégül saját készítésű süteménnyel, gyümölcslével, borral, pálinkával kedves támogatóinkat. Idén sem maradt el a mókás, hangulatos műsor, melyre sokat készültek az előadók. Törökné Gizike vezetésével az éneklő tengerészek, a seprűs boszorkányok, valamint egy jelenet szereplői ejtették ámulatba a résztvevőket.

Volt meglepetés több is. Az kertbarátok férfi tagjaiból újonnan szerveződött kórus, bordalokkal kedveskedett az összegyűlteknek, amely ötlet és megvalósítás Nagy Béla vezetőségi tag munkáját dicséri. Farkas András tagunk pedig a kimlei horvát népzenei együttest hívta vendégszereplésre. A farsang európai és tengeren túli hagyományával Ábrahám Tivadar kertbarátunk ismertetett meg bennünket.

A hangulatos zene dalolásra, táncra  csábította kedves vendégeinket és tagjainkat. Jó kikapcsolódás volt a hosszú téli szürkeségben, ahová sokan eljöttek. Jót szórakoztunk, nagyot beszélgettünk.

Lejegyezte: Hegedüs Csabáné elnök

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting