Lezárultak a tavaszi informatika képzések

A 2014. első félévi tanfolyamok január végén indultak. Mind a kezdő, mind a haladó csoport egy 45 órás képzésen vehetett részt, Patonai Gábor vezetésével.
A 12-12 fő hasznos és új ismereteket szerezhetett a számítástechnika világában 15 héten keresztül.

A kezdő csoport ízelítőt kapott a számítástechnika izgalmas világából, megismerkedtek a számítógép alapvető használatával és már egyedül is magabiztosabban boldogulnak az interneten és saját e-mail címmel is rendelkeznek már.

A haladó csoport már különféle felhasználói programokkal ismerkedhetett meg, jobban elmélyülve a számítástechnika adta lehetőségekben, így haladó fájlkezelés, tömörítés, képkezelés.

Mindkét csoport a megszerzett tudásáról az utolsó alkalommal számot adott egy elméleti és gyakorlati vizsga keretén belül. Az akadályt minden megjelent hallgató sikerrel vette, melynek elismeréséül a hallgatók tanúsítványt kaptak a képzés szervezőjétől.


A kezdő tanfolyam sikeres vizsgázói: Szalka János, Schmidshofer Lászlóné, Rábl Lívia Mária, Kadenszkiné Rácz Mónika, Szombati Anikó, Domschitz Lászlóné, Mészárosné Bekő Gyöngyi, Pingitzer Péterné, dr. Késmárki Istvánné és Hauk Gáborné


A haladó tanfolyam vizsgázói: Kiss Lívia, Haris Pálné, Dobosné Babos Edit, Németh Alajosné, Vida Lászlóné, dr. Bonifert Ferencné, Majlinger Géza, Babos Beatrix, Vígné Horváth Zsuzsanna, Kónya Klára és Höckné Németh Ildikó

Nagy örömünkre szolgál, hogy a tanfolyamok hallgatói közül többen is jelezték, hogy folytatni szeretnék a következő félévben ismereteik bővítését.
A vizsgázóknak gratulálunk és remélhetőleg ősszel ismét találkozunk!
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting