A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület felhívásai

 

Mosonmagyaróvári Mecénás Díj

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében ismételten meghirdeti a Mosonmagyaróvári Mecénás Díjat.

A Díj célja, hogy fejlessze az adományozói kultúrát, s elősegítse a civil szektor és az üzleti élet kapcsolatait.

A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a gazdasági társaságot, vagy magánszemélyt, aki véleménye szerint az elmúlt egy évben adományaival legjobban elősegítette a szervezete céljainak teljesülését.

Az év civil szervezete, 2014” Díj

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében hetedszer hirdeti meg „Az év civil szervezete” díjat.

A Díj célja, hogy elősegítse a civil szektor fejlődését, ösztönözze a civil szervezeteket kiemelkedő, példamutató tevékenység végzésére.

A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a civil szervezetet, amely véleménye szerint az elmúlt egy évben kiemelkedő, példamutató tevékenységet végzett Mosonmagyaróváron.

Mindkét díjra vonatkozó jelölési feltételek

A rendelkezésre álló címlista alapján a szervező egyesület jelölőlapot juttat el minden általa ismert mosonmagyaróvári civil szervezetnek, önszerveződő közösségnek azzal a kéréssel, éljenek a jelölés lehetőségével.

Jelölés szempontjából figyelembe veendő időszak: 2013. július - 2014. augusztus.

Jelölési határidő: 2014. augusztus 31.

Beküldési cím: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, 9200 Mosonmagyaróvár, Pf. 152., vagy elektronikusan: info@mokult.hu

A Mosonmagyaróvári Mecénás Díj és „Az év civil szervezete, 2014” díj ünnepélyes átadására a Mosonmagyaróvári Civil Nap keretében október 4-én kerül sor.

Információ és jelölőlap kérés: Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., telefon: 217-388, e-mail: info@mokult.hu

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting