Pályázati díj 1%

 

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata 2000-ben úgy döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg pályázati díjat (1%) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege azonban tartalékot képez, melyet az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.

A pályázatokat csak az önkormányzat által kiadott űrlapon lehet benyújtani. Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. A pályázók előre nem látható programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást. Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság az adott pályázati évben már támogatott.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani, 2014. szeptember 30-ig a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára az erre a célra készült nyomtatványon, mely a városi honlapról letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal portáján beszerezhető.

Az Oktatási Kulturális és Sport Bizottság dönt a beérkezett pályázatokról, majd a döntést követően az eredményes pályázókkal az önkormányzat támogatási szerződést köt. A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni lehet: Önkormányzati Osztály 577-818-as telefonszámon.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting