FELHÍVÁS

VI. Nyugdíjas Versmondó Verseny

 

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület a Győr-Moson-Sopron megye és a mosonmagyaróvári kistérség nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében nyugdíjas versmondó versenyt hirdet.

Nevezni versmondó kategóriában lehet.

A versmondás kategóriában nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg.

Egy nyugdíjas klub kategóriánként négy klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2014. október 30.

Jelentkezni: a mellékelt, vagy kért jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 9201 Mosonmagyaróvár, Pf. 152. címre kell visszaküldeni.

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Kategóriánként az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2014. november 26-án 14 órától Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoztatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefonszámon lehet.

A rendezvény szervezési támogatója: Pannon Nyugdíjas Szövetség, az Életet az éveknek Nyugdíjas Szövetség megyei szervezete, a Mosonmagyaróvár és Környéke Nyugdíjas Egyesület és a Margaréta Nyugdíjas Klub.

 

Eredményes felkészülést kívánunk!

 

Mosonmagyaróvár, 2014. szeptember 23.

 Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület

Jelentkezési lap letöltéseHonlapkészítés - Design - Programozás - Hosting