Jótékonysági műsor gyermekek javára

 

A Lehetőség Családoknak 2005. Alapítvány november 25-én 17 órától tartja megemlékezését a Magyar utcán a Bántalmazott Nők Világnapja alkalmából. Köszöntőt mond dr. Iváncsics János alpolgármester. Lesz gyertyagyújtás, lufi eregetés a bántalmazott nők kívánságaival, végül egy filmet vetítenek le a szervezők, amelyen egy bántalmazott nő vall sorsáról.

Másnap, november 26-án 17 órakor a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség által szervezett immár hagyományos jótékonysági estre, amelyen mosonmagyaróvári amatőr előadók és csoportok adnak műsort az érdeklődőknek. Köszöntőt mond Nagy Sándor, a Civil Szövetség elnöke, a Családok Átmeneti Otthonában (CSAO) folyó munkát Kopf Katalin intézményvezető ismerteti. A műsorban fellép a Margaréta Nyugdíjas Klub Réti Pipitér Énekkara, a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékei, az En L’art Tánccsoport, a Hungarocky Táncegyesület táncosai és a Mosonmagyaróvári Country Klub.

A belépés ingyenes, de adományokat a szervezők elfogadnak, melyet a CSAO-ban élő gyermekek karácsonyi ajándékozására fordítanak. Támogatójegy vásárolható 1.000 Ft-os áron a Mosonmagyaróvári Civil Szövetségnél (Pacsirta u. 14.) és a helyszínen.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting