Fotósok a Hunyadiban

 

Ezzel a címmel szervezett kiállítást a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület november 12-én a Hunyadi Mátyás Szakközépiskola és Szakiskola „A” épületében. A kiállítást Medgyesi Imre nyitotta meg, aki kiemelte a Fotóegyesület, és a Hunyadi iskola jó viszonyát, utalva arra, hogy a Fotóegyesület kiállításait a jövőben is nagyon szívesen látják az iskolában. Jelen volt továbbá Dr. Kissné Németh Éva, a Hunyadi Honvédség és Társadalom Baráti Kör vezetője, valamint a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület részéről Cserkuti István az egyesület elnöke, ezen felül a kiállító fotósok közül Anda Eszter, Kiss Zoltán László és Uzsák Zoltán is.

A kiállítók: Anda Eszter, Dr. Bán András, Cserkuti István, Kiss Zoltán László, Nádas Péter Pál, Pál Miklós, Szabó Iván, Szabó Péter, Uzsák Zoltán és Vitéz Vilmos.

Az Egyesület képei nem most először kerülnek az iskola falára, a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesületnek volt már kiállítása az intézményben 2011-ben és 2007-ben, és még a korábbi években is. A kiállított alkotások még a következő két hétben megtekinthetők az iskola diákjai, és az érdeklődők számára.


Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting