FELHÍVÁS

a XXV. Moson Megye Színjátszó Találkozón való részvételre

 

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2015. május 8-tól 10-ig a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban ismételten megrendezi az amatőr színjátszó csoportok találkozóját.

A rendezvény céljai:

- bemutatkozási lehetőség biztosítása

- országos minősítés szerzési lehetőség

- tapasztalatszerzés és csere

- külföldi kapcsolatok ápolása


A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.

Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.

A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.

Jelentkezési határidő: 2015. március 31.

Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet. A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:

·     Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyaróvár, Pf. 152.

·     Telefaxon: 00 36 96/219-801

·     E-mailben: info@mokult.hu

A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!

A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, a 00 36 96/219-801 telefax számon, valamint az info@mokult.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni. A jelentkezési lap honlapunkról letölthető az alábbi linken:

jelentkezési lap

A szervezők 2015. április 10-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról.


Jó felkészülést, eredményes szereplést!

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting