Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

és a

Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központ

PÁLYÁZATOT ÍR KI

A 2015. ÉVI NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROZTATÁSRA

 

A pályázat célja: a pályázat kiírói a minél színesebb és változatosabb tábori programok megvalósításának garanciáját a kreatív, sok tapasztalattal rendelkező, elhivatott helyi pedagógusok személyében látják – ezért kívánják széles körben lehetővé tenni a táboroztatásba való bekapcsolódást. Ezen kívül lehetőséget szeretnének biztosítani a nyári szünetben is azok számára, akik akár gyermek- és szakmaszeretetből, akár a kiegészítő kereset érdekében nyári szabadságuk idején is szívesen dolgoznak saját szakmájukban.

A napközis táboroztatás célja: felügyeletet és tartalmas, gazdag élményeket nyújtó programokat biztosítani a nyári szünetben azoknak az általános iskolai tanulóknak, akiknek a szülei nem tudják megoldani a gyermekek napközbeni felügyeletét.

A tábor időtartama:

2015. június 29. – augusztus 14. között

heti turnusok hétfőtől péntekig, naponta reggel 8-16 óráig

A pályázók köre: Mosonmagyaróvár bármely közoktatási intézményében dolgozó pedagógusokból (óvónő, tanító, általános iskolai vagy középiskolai tanár) illetve akár szociálpedagógus, szociális munkás, művelődésszervező végzettségű, valamint gyógypedagógiai asszisztens és nyugdíjas pedagógus pályázóból (maximum 2 fő csoportonként) álló 4 fős csoportok.

Feltételek:
A csoportok 1 fő vezető és 3 fő táboroztató pedagógus összetételben működjenek. Pályázni lehet minimum egy hétre, de akár több hétre is (az időpontok megjelölésével)

Az ellátandó feladatok: A nyári napközire a gyermekjóléti szolgálatnál jelentkezett maximum 40 fős gyermekcsoport napközbeni felügyeletével és ellátásával kapcsolatos nevelési, pedagógiai feladatok saját program, elképzelés szerinti megoldása.


A pályázat benyújtásának határideje:  2015. május 15.
A pályázat elbírálásának határideje:     2015. május 22.


A pályázati kiírás teljes terjedelmében a www.mosonmagyarovar.hu honlapon megtalálható.

További felvilágosítás a Polgármesteri Hivatal, Önkormányzati Osztályán (tel: 577-818; 577-808), valamint a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központnál (tel: 216-198; 203-266) kérhető.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting