Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért díj adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.
 

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében, vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi  életéhez és a város jó hírének ápolásához.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről.
A kitüntető díjazásban évente egy személy vagy szervezet részesíthető.
A díj október 3-án, a Mosonmagyaróvári Civil Napon kerül átadásra.
Javaslatot tehetnek a „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díj esetében:

  • a város polgármestere,
  • önkormányzati képviselő,
  • a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat 2015. augusztus 31-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Mosonmagyaróvár Város Jegyzője, Fehérné dr. Bodó Mariann nyújt az 577-806 telefonszámon.

Forrás: Mosonmagyaróvár Város honlapja

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting