"Nagyüzem" a Lajtha Vegyeskarnál

A Wenczlerné Csiki Ilona vezette Lajtha László Vegyeskar november 14-én Gyarmaton szerepelt a helyi vegyeskar vendégeként a csodálatosan felújított katolikus templomban a borszentelési szentmisén. A szertartáson részt vettek a Pannonhalmi Szent Márton Borrend lovagjai is, akik a produkciónkat hallván meghívtak a borrendi avatási ünnepségükre. Nagy megtiszteltetés volt számunkra a meghívás, mert a ceremóniára 28-án délután a Pannonhalmi Bencés Apátság Bazilikájában került sor. Kórusunk nagy sikerű koncerttel emelte az esemény színvonalát.

A két hétvége között november 21-22-én Nagyatádra utazott a kórusunk, ahol részt vettünk a Solar Hotel által szervezett „Szépkorúak Fesztiválján". Ide az ország minden részéből érkeztek kórusok, zenészek, táncosok. A népes fellépők között osztatlan sikert arattunk. Produkciónkat a nézők vastapssal, a rendezők elismerő oklevéllel jutalmazták. A kétnapos programot még színesítette, hogy Csurgón egy fergeteges borkóstoló show részesei lehettünk.

S még nincs vége az évnek. December 10-én a Soproni utcai Idősek Otthonában a Rotary és a Lions klubok szervezésében kedveskednénk a bentlakóknak. December 14-én 17 órakor a Magyar utcán a Rotary hordónál énekelnénk, majd a 18 órakor kezdődő szentmise után az óvári kórusokkal adventi hangversennyel zárnánk az évadot az óvári Szent Gotthard templomban.

Kató István kóruselnök

 

A felvétel a " Solar " fesztiválon készült.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting