Felhívás

„Mosonmagyaróvár város környezetvédelméért” díj adományozása


Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 9/2010. (III. 19.) önkormányzati rendelete rendelkezik a képviselő-testület által adományozható díjakról, elismerésekről.

A rendelet 7. §-a kétévente lehetővé teszi „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj adományozását egy személynek vagy közösségnek, így 2016. évben ismét aktuális. Díjazásban csak élő személy részesülhet. A díj egy személy vagy közösség életében, illetve tevékenysége során egy alkalommal adományozható. 

A díj annak a Mosonmagyaróvár városban élő, vagy a tevékenységével a városhoz szorosan kötődő magánszemélynek vagy közösségnek adományozható, aki/amely Mosonmagyaróvár környezeti állapota javításához kiemelkedően hozzájárul, a helyi környezet-és természetvédelmi feladatokat magas színvonalon látja el; a környezetvédelmi nevelés területén huzamosabb időn keresztül magas színvonalon ad át ismereteket; Mosonmagyaróvárhoz kötődő országos színvonalú környezetvédelmi tudományos vagy kutató munkát végez.

Az indoklással ellátott javaslatokat 2016. március 1. napjáig Mosonmagyaróvár város polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) kell benyújtani.  A részletes pályázati kiírás a www.mosonmagyarovar.hu honlapon olvasható.  A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Németh Andrea (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztály) tud adni az 577-822-es telefonszámon.

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting