Civil Közlöny- 2016

 

Mi a Civil Közlöny?
A civil szervezeteket közvetlenül érintő, módosított és új jogszabályokat hatályos szöveggel közlő kiadvány. Minden évben három szám jelenik meg: márciusban, szeptemberben és december 31. zárással a következő év januárjában.  Az elektronikus .pdf formátum lehetőséget biztosít arra, hogy – szemben a korábbi nyomdai kivitellel – terjedelmi korlátoktól függetlenül lehessen közölni a lapban minden releváns jogi információt!

° AJÁNDÉK! A 2016. évre újonnan előfizetőink számára PDF formátumban elküldjük e-mailen az idén januárban megjelent 2015/3. számot a civil adókedvezményekről és SZJA 1%-ról.


Mit tartalmaz a 2016. évi Civil Közlöny évfolyam?
A 2016/1. szám márciusban: a civil szervezetek státusz-jogszabályait. (Ptk-kivonat, Civil Törvény, közhasznúság, bírósági nyilvántartás jogszabályai)

2016/2. szám szeptemberben: az Önkéntes törvényt és a civil érdekvédelem eszközeiről összeállítást (népszavazás, gyülekezés, jogszabály-tervezetek véleményezése, közérdekű adatigénylés, stb.), valamint a civil információs rendszerről hatályos rendeletet;

2016/3. szám 2017. januárban: a civil adókedvezmények és mentességek, valamint a civil szervezetek gazdálkodásának, adózásának és működésüknek pénzügyi, számviteli kereteit tartalmazó jogszabályok, már a január 1.-i új jogszabályok ismeretében.

A lap szerkesztője dr. Bíró Endre ügyvéd, nonprofit jogalkalmazásban jártas jogász, a Jogismeret Alapítvány kiadó szakmai vezetője.

 

Megrendelés, információ:

A Civil Közlöny megrendelés díja mindösszesen 4.200 Ft, amely összeg tartalmazza a 2016. év három lapszám előfizetési díját ÁFÁ-val együtt.

 

MEGRENDELHETŐ

írásban, bármely elektronikus módon:

Honlapon a legkönnyebb: www.jogismeret.hu / Kiadványok / Civil Közlöny

E-mailen: info@jogismeret.hu

 

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting