Újra, alkotások a Hunyadi falán

A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület ismét elhozta munkáit a Hunyadi Mátyás Szakközépiskola és Szakiskola falai közé. A tárlat megnyitója május 11-én volt az intézmény „A” épületében. A kiállítást ezúttal is Medgyesi Imre Mosonmagyaróvári Tankerület igazgatója nyitotta meg, aki először az iskola és a művészet kapcsolatáról beszélt, majd a fotózás rejtett szépségéről és a felszín alatti mondanivalójáról osztotta meg gondolatait. Jelen volt továbbá a Hunyadi Honvédség és Társadalom Baráti Kör részéről Dr. Kissné Németh Éva és Gede Zoltán, valamint a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesületből Kiss Zoltán az egyesület titkára, ezen felül a kiállító fotósok közül Anda Eszter, Cserkuti István, és Nádas Péter is.

A kiállítók: Anda Eszter, Cserkuti István, Hajas István, Kiss Zoltán, Nádas Péter, Mezei József, Pál Miklós, Szabó Iván, Szabó Péter, Uzsák Zoltán és Vitéz Vilmos.

Az egyesület képei nem most először kerülnek bemutatásra az iskolában, a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesületnek több alkalommal volt már kiállítása az intézményben. A kiállított alkotások még várhatóan a tanév végéig megtekinthetőek az iskola diákjai, és az érdeklődők számára egyaránt.

                    Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting