Felhívás

Általános iskolás vers- és prózamondó verseny



A Moson Megye Polgáraiért Alapítvány az alapfokú oktatást folytató intézmények oktató-nevelő munkájának elősegítése érdekében ez évben is meghirdeti hagyományos vers- és prózamondó versenyét.

Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

-       versmondás 5-6 osztály

-       versmondás 7-8 osztály

-       prózamondás 5-6 osztály

-       prózamondás 7-8 osztály

A versmondás kategóriában nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg.

A prózamondás kategóriában a nevezők magyar szerző prózájával vagy annak részletével jelentkezhetnek, mely nem haladja meg a négy percet.

Egy intézmény kategóriánként két tanulót nevezhet. Az iskolát képviselő tanulók kiválasztására javasoljuk háziverseny rendezését, ezáltal minél több tanulónak a rendezvénybe történő bevonását.

Jelentkezési határidő: 2016. november 20.

Jelentkezni: jelentkezési lapon lehet, azt határidőre postán a Moson Megye Polgáraiért Alapítvány 9201 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., vagy elektronikusan az info@movarkultura.hu címre kell visszaküldeni. A jelentkezési lap letölthető a felhívás alatti linkre kattintva.

A versenyre 2016. december 6-án (kedd) 15 órától kerül sor a Fehér Ló Közösségi Házban. A lebonyolításról minden jelentkező intézmény részletes tájékoztatást kap.

A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni az Alapítvány Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefonszámon lehet.


Jelentkezési lap


 

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting