Felhívás

Nyugdíjas versmondó verseny

 


Moson Megye Polgáraiért Alapítvány Győr-Moson-Sopron megye nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében meghirdeti a VIII. megyei nyugdíjas versmondó versenyt.


A versmondó versenyre a nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg. Egy nyugdíjas klub négy klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2016. október 30.

Jelentkezni: jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a Moson Megye Polgáraiért Alapítvány 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. címre kell visszaküldeni. A jelentkezési lap letölthető a felhívás alatti linkre kattintva.

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2016. november 22-én (kedd) 14 órától Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoztatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni az Alapítvány Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefonszámon lehet.


Jelentkezési lap

Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting