Jótékonysági est gyermekek javára

 

November 8-án jótékonysági estet szervezett a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására.

A Fehér Ló Közösségi Házban tartott rendezvényen Nagy Sándor, Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke köszöntötte a közönséget. Elmondta, hogy az est célja az adománygyűjtésen túl bemutatkozási lehetőség biztosítása mosonmagyaróvári amatőr kulturális csoportoknak és elődadóknak. Kopf Katalin, a Családok Átmeneti Otthona intézményvezetője az intézményben folyó munkát mutatta hangsúlyozva, hogy a családoknak minden segítségre nagy szükségük van.

Az ezt követő műsorban fellépett a Margaréta Nyugdíjas Klub Réti Pipitér Énekkara (művészeti vezető: Wenczlerné Csiki Ilona), a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékei és tanárai, a Lajtha László Vegyeskar (művészeti vezető: Wenczlerné Csiki Ilona), a Nosztalgia Baráti Kör (művészeti vezető: Buglyó Gyula), a Hungarocky Táncegyesület (művészeti vezető: Stieber Csaba), az En l’art Tánccsoport (művészeti vezető: Csonka Réka Orsolya) és a Mosonmagyaróvári Country Klub (művészeti vezető: Tóth Tibor).

A szervezők köszönettel elfogadtak a pénzbeli adományokat a helyszínen található adományelfogadó ládába. Az est bevétele 60.000 Ft volt, melyet átutaltak a Családok Átmeneti Otthona bankszámlájára.

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség ezúton is megköszöni a fellépő csoportoknak a színvonalas műsort, a nézőknek az adományokat.

                
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting