IV. Okostelefon tanfolyam

2017. április 10-én zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szervezésében a negyedik okostelefon tanfolyam. A 30 órás, elsősorban gyakorlati jellegű képzés keretén belül a résztvevők praktikus ismereteket szereztek Android rendszerű okostelefonjuk, illetve táblagépük mindennapi használatával  kapcsolatban. A telefonáláson és az üzenetküldésen túl megismerkedtek eszközeik többlet funkcióinak kihasználásával, többek között megtanultak telefonjuk segítségével az interneten böngészni, e-mailt küldeni, naptárbejegyzéseket létrehozni, útvonaltervet készíteni.

A résztvevők egy képekkel illusztrált könnyen követhető jegyzetet kaptak, ami szintén gyakorlatias formában segítette a képzésen vett anyagrészek elsajátítását.

Ezúttal is részt vettek a tanfolyamon a Kossuth Lajos Gimnázium közösségi szolgálatot teljesítő diákjai is, akik a tanulóknak segítettek az órán vett anyagrész elsajátításában. Ezzel nagyon hasznos, szinte nélkülözhetetlen segítséget nyújtva a Kulturális Egyesület oktatóinak.

A szervezők nagyon örültek annak, hogy minden résztvevő szerint érdemes volt részvétele a képzésen, illetve hogy a résztvevők meg voltak elégedve mint az oktatók, mint a közösségi szolgálatosok munkájával, hozzáállásával is.

Az okostelefon tanfolyamot ősszel ismét meghirdeti a szervezet, változatlan óraszámban.
Addig is várják az érdeklődők jelentkezését Tóth Zoltánné ügyintézőnél a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@movarkultura.hu e-mail címen.

A tanfolyam oktatói: Kiss Zoltán, Patonai Gábor

A tanfolyam közösségi szolgálatos segítői: Tóth Anna, Glaser Ferenc, Kovács Olivér


A képzés résztvevői:


Csepregi Ottóné

Höckné Németh Ildikó

Jáni Lajos

Kiss-Simon Jolanda

Dr. Kováts Zoltán Géza

Lampert Ottóné

Laube Walterné

Dr. Lőte Péter

Dr. Polónyi Nándor

Simon Ágnes Zita

Simon Lajos

Weimann Istvánné
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting