Komplex alapfokú számítástechnikai tanfolyam

2017. április 26-án zárult a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület komplex alapfokú számítástechnikai tanfolyama. A részvevők egy gyakorlati feladatokat és elméleti kérdéseket egyaránt tartalmazó házi vizsga keretén belül adtak számot tudásukról, amit minden vizsgázó sikerrel teljesített.

A 10 alkalmas nagyrészt gyakorlati képzés keretében a résztvevők megismerkedhettek a számítástechnika eszközeivel, használatukkal, biztos alapfokú számítógép felhasználókká váltak.

Megtanulták a Windows 10 operációs rendszer használat, elsajátították a fájlkezelés, az interneten való böngészés, illetve az e-mail küldés ismereteit. Emellett megismerkedtek  az interneten igénybe vehető szolgáltatásokkal, többek közt például az internetes vásárlás lehetőségeivel, az interneten történő nyelvtanulással, videók megtekintésével illetve útvonalterv készítésével is.
A résztvevők az oktató közérthető „konyhanyelven” tartott előadásának köszönhetően sokat fejlődtek és minden alkalommal valami újat, hasznosat tanultak. Ennek köszönhetően sokan már most jelezték részvételi szándékukat a későbbiekben induló haladó tanfolyamon is.

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület elegendő jelentkező esetén ősszel ismét meghirdeti mind az Office, mind a számítástechnikai (alap és haladó szinten), illetve az okostelefon kezelő tanfolyamait.

Az érdeklődők jelentkezését addig is várjuk Tóth Zoltánné ügyintézőnknél a 217-388 telefonszámon, vagy tothne@movarkultura.hu e-mail címen.A tanfolyam oktatója: Patonai Gábor

A tanfolyam résztvevői:

Deák Istvánné   
Dohány Jánosné   
Gondár Ferencné   
Hernádiné Kardos Anna   
Kéferné Stadler Éva   
Konczné Benes Margit   
Korczné Szakács Erzsébet   
Lang Istvánné   
Máténé Gál Anikó   
Puskás Csaba   
Saller Róbert   
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting