Jól sikerült bemutatkozás a Kult-Utcában

 

A Nagycsaládosok Életfa Egyesülete a Kult-Utca vendégeként mutatkozott be 2017. augusztus 17-én 16 órától a Magyar utcán. A tikkasztó melegben a fák nyújtotta árnyékban foglaltunk helyet.

Egyesületünk a következő programokkal csalogatta a rendezvényre kilátogató családokat:

- egyesületünk tevékenységének bemutatása, tájékoztatás a csatlakozási lehetőségről,

- egészséges ételek kóstolója,

- gyermek kézműves foglalkozások: üvegfestés, kavicsfestés, kiskosár hajtogatás, sapka és karkötő készítés.

Programjaink nagy sikert arattak. A kézműves foglalkozásra berendezett asztalaink körül folyamatos volt a nyüzsgés. A szülők, nagyszülők türelmesen várták, hogy gyermekeik, unokáik sorra kerülhessenek, akik boldogan mutatták meg alkotásaikat.

Nagy volt az érdeklődés a napraforgómagból készített vegán májkrém, a kukoricadarával - mézzel készült édességek, és a salsa szósszal leöntött zöldségcsíkok, valamint a mentával és citromfűvel ízesített hideg szörp után is.

17 óra 30-tól a „Táncos –lábú anyukák és apukák” tánccsoportunk is bemutatkozott, táncaikkal jó hangulatot teremtettek a Kult-Utcában.

Az Egyesületi bemutatkozásunk alatt több család kért tájékoztatást, felvilágosítást az egyesület tevékenységéről és a belépési lehetőségről.

Úgy vélem, hogy sikerünk titka most is az egyesület tagjai által vállalt önkéntes munka volt, amelyet ez úton is minden segítőnek – kik sokan voltak szerencsére - hálásan köszönök.


Dr. Orbán Józsefné Panni
az egyesület elnökeHonlapkészítés - Design - Programozás - Hosting