Moson Vármegye Iparosa Díj 2017

A hagyományokhoz híven a Moson Vármegye Iparosa Díj alapítói, idén is szeretnék a 2017. esztendő legméltóbbjait díjazni.
A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani. A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás, amely hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát.

Ezúton szeretnénk felkérni a Moson Vármegye Régió Önkormányzatait, a szakmai szervezetek képviselőit és magánszemélyeket egyaránt, hogy a szakmai nívó biztosítása és garantálása érdekében maguk is ajánljanak olyan szakembereket, akik méltóak e nívós díj elnyerésére.

A javaslatok leadási határideje: 2018 január 10.

A rövid indoklással beküldött javaslatokat, a díj alapítóiból álló testület bírálja el, és a végeredményt a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2018 február 17-én rendezendő Iparos - Bálján hozza nyilvánosságra.

A „Moson Vármegye” régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó, felhívást a Duna Takarék Bank Zrt. és a Kisalföld napilapot és a LajtaPress hetilapot is kiadó, Lapcom Kiadó Zrt. támogatja és hatékonyan segíti.

A szervezők által összeállított javaslati lapot kitöltve lehet a díjra ajánlani. Az ajánláshoz szükséges információkhoz, az alábbi helyeken lehet hozzájutni:

Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület honlapján, www.movip.hu Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., tel/fax: 96/ 215-987.

A Kisalföld, LajtaPress szerkesztőségében,
Mosonmagyaróvár, Régi Vámháztér 14., tel: 96/577-577, fax: 96/214-266.

Bízunk abban, hogy a jövőben mind több, a szerénysége okán a háttérbe húzódó, de kiváló szakembert tudunk díjazni és elismerésben részesíteni.

A fenti felhívás, és a teljes pályázati kiírás, egyaránt megtekinthető és letölthető az alábbi linken:


Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting