FELHÍVÁS

X. Győr-Moson-Sopron megyei nyugdíjas versmondó verseny

 

A „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Győr-Moson-Sopron megye nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében nyugdíjas versmondó versenyt hirdet.

A versmondó versenyre a nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg. Egy nyugdíjas klub négy klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Jelentkezni: a mellékelt, vagy kért jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. címre kell visszaküldeni.

Letölthető jelentkezési lap

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2018. november 20-án (kedd) 14 órától Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoztatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefonszámon lehet.

A versmondó verseny szakmai támogatója a Pannon Nyugdíjas Szövetség, az Életet az éveknek Nyugdíjas Szövetség, a Mosonmagyaróvár és Környéke Nyugdíjas Egyesület és a Margaréta Nyugdíjas Klub.

Mike Károly s.k.
kuratóriumi elnök
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting