FELHÍVÁS

XI. Győr-Moson-Sopron megyei nyugdíjas versmondó verseny

 

A „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Győr-Moson-Sopron megye nyugdíjas lakossága kulturális igényei kielégítésének elősegítése érdekében nyugdíjas versmondó versenyt hirdet.

A versmondó versenyre a nevezők két magyar költő versével jelentkezhetnek. A második verset a zsűri szükség esetén hallgatja meg. Egy nyugdíjas klub négy klubtaggal nevezhet.

Jelentkezési határidő: 2019. október 31.

Jelentkezni: a honlapunkról letölthető jelentkezési lapon lehet, azt határidőre a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14. címre kell eljuttatni.

A versenyzőket három fős zsűri hallgatja meg, s dönt a díjakról. Az első öt versenyző díjazásban részesül. Minden jelentkező versenyzőt vendégül látunk.

A versenyre 2019. november 19-én (kedd) 14 órától Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban kerül sor, melyről minden jelentkező részletes tájékoztatást kap. A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni a „Moson megye polgáraiért” Alapítvány Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában, vagy a 217-388 telefonszámon lehet.

A versmondó verseny szakmai támogatója a Pannon Nyugdíjas Szövetség, az Életet az éveknek Nyugdíjas Szövetség, a Mosonmagyaróvár és Környéke Nyugdíjas Egyesület és a Margaréta Nyugdíjas Klub.

A jelentkezési lap az alábbi linkre kattintva letölthető illetve kinyomtatható:

Jelentkezési lap


Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting