Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesülete június 7-én kerekasztal beszélgetésre hívta az egyesület tagjait és a város lakosságát. Az egyesület vezetősége Takarékos háztartásvezetés címmel beszélgető sorozatot indított tagjainak. Úgy érezzük, ez egy nagyon aktuális témakör, és a beszélgetéskor átadott tapasztalatokkal segíthetünk a családoknak.

Június 11-én Családi Napot tartottunk a Duna partján, az óváriak által jól ismert Biczónál. A családi nap reggeli szalonnasütéssel kezdődött, majd a csapat ráhangolódott az ebéd elkészítésére. Közben érkeztek a családok és így a labdajátékok is elkezdődhettek, a kicsik a játszóteret vették birtokba. Volt, aki halat szeretett volna fogni, voltak, akik kártyáztak. A felnőttek szabadon beszélgettek ezen a kötetlen közösségépítő, vidám programon. 11 óra körül már annyi család gyűlt össze, hogy megkezdődhetett a játékos sorverseny a vállalkozó kedvű felnőttek és gyerekek számára.

Egyesületünk 9 fővel vehetett részt és utazott el Nyíregyházára, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének találkozójára. A két napos rendezvényen találkoztunk felvidéki ismerőseinkkel, de összebarátkoztunk több határon túl élő magyar családokkal, egyesületi vezetőkkel is

 

A teljes cikk megtalálható a civilszemlemovar.hu portálunkon az alábbi linkre kattintva:

https://civilszemlemovar.hu/juniusi-nagycsalados-programok/

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fogyasztóvédelmi iroda

A mosonmagyaróvári polgárokat tájékoztatjuk fogyasztói jogaikról. Panaszügyintézés keretében a fogyasztói panaszokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testülethez továbbítjuk.

9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.
Nyitva tartás: munkanapokon 8-14 óráig

Előzetes bejelentkezés:
Tel.: 217-388, v. email: tothne@movarkultura.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelési tanácsadás
Pályázatfigyelés
Pályázati tanácsadás
NEA ügyek, információk
Partnerkeresés, együttműködés
Közös programszervezés
Adománygyűjtés tagszervezetek részére
Irodai szolgáltatások (gépelés, sokszorosítás, stb.)
Híradás (Civil Szemle)