Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Az ipartestület 114. bálján adták át a Moson Vármegye Iparosa Díj 2022-es díjakat

Sántha Tibort, Fazekas Zoltánt, Temesi Károlyt és a HB-Gastro Bt.-t jutalmazták idén kiváló tevékenységükért a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 114. alkalommal megszervezett bálján szombaton. Az elismeréseket tizennyolcadszorra adták át.

Fotó: Kerekes István

Fotó: Kerekes István

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Duna Takarék Bank és a Kisalföldet és a Lajtapresst is kiadó Mediaworks Hungary Zrt. idén is elismerte a mosoni régió legkiválóbbjait.

A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett.
Az év Iparosa, Szakembere és Szolgáltatója kategóriákon túl átadták a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is. Az alapítók ezzel az döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretnék irányítani a figyelmet.

A Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést ezúttal Sántha Tibornak, a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum oktatójának ítélték oda a díj alapítói.

  • Az Év Iparosa 2022 díj kitüntetettje Fazekas Zoltán műszerészmester Mosonmagyaróvárról.
  • Az Év Szakembere 2022 címet Temesi Károly, a Calor 2000 Tüzeléstechnikai Kft. alapítója érdemelte ki Lébényből.
  • Az Év Szolgáltatója 2022 kategória díjazottja a HB-Gastro Bt., 5 perces gyorsétterem lett Mosonmagyaróvárról.

A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

A kitüntettek méltó helyszínen, a Part Rendezvényházban száztizennegyedik alkalommal megszervezett iparosok és vállalkozók bálja keretében vehették át az elismeréseket a díj alapítóitól.

A rendezvényen elsőként Winkler Károly, az ipartestület elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, hogy ezúttal is olyan személyeket ismertek el, akik hosszú évek munkájával kiérdemelték e kitüntetéseket. Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum vezetője az iparosok szerepéről szólt, akik a város múltjához is hozzájárultak, építve azt.  Egy erős, lokálpatrióta közösség az iparosoké, tette hozzá. Pető Péter, a vármegyei közgyűlés alelnöke is azt hangsúlyozta, hogy példaértékű közösségbe érkezett.

Forrás: Kisalföld

Az eseményről készült képek megtekinthetőek a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület honlapján a képgalériában, www.movip.hu illetve Facebook oldalán.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fogyasztóvédelmi iroda

A mosonmagyaróvári polgárokat tájékoztatjuk fogyasztói jogaikról. Panaszügyintézés keretében a fogyasztói panaszokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testülethez továbbítjuk.

9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.
Nyitva tartás: munkanapokon 8-14 óráig

Előzetes bejelentkezés:
Tel.: 217-388, v. email: tothne@movarkultura.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelési tanácsadás
Pályázatfigyelés
Pályázati tanácsadás
NEA ügyek, információk
Partnerkeresés, együttműködés
Közös programszervezés
Adománygyűjtés tagszervezetek részére
Irodai szolgáltatások (gépelés, sokszorosítás, stb.)
Híradás (Civil Szemle)