Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Március 15-én délután 1 órakor kezdődnek a civil koszorúzások a magyaróvári ’48-as emlékhelyeken. A találkozási pont a magyaróvári temető. Minden emlékhelyen vers hangzik majd el a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum diákjai tolmácsolásában, akiket Csicsai Ferenc tanár készített fel.

A temetőben Soós János sírjánál dr. Iváncsics János Mosonmagyaróvár Város alpolgármestere mond ünnepi beszédet, s a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület koszorúz. A Széchenyi István emléktáblánál Martinschick Balázs, a történész, Széchenyi Polgári Kör elnöke tart megemlékezést, majd koszorúz. A Kossuth Lajos emléktáblánál Németh Alajos helytörténész mondja el gondolatait, s a Kossuth Lajos Gimnázium képviselői helyezik el az emlékezés virágait. A Deák Ferenc emléktáblánál Kalmár Sándor, a Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület alelnöke mond ünnepi beszédet, s koszorúz. A Zeyk Domokos emléktáblánál Kalmár Sándor, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának egyetemi docense tart ünnepi beszédet, s az egyetem és az Óvári Gazdászok Szövetsége koszorúz.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata minden emlékhelyen koszorúz. A megemlékezés virágait Dr. Iváncsics János alpolgármester és Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző helyezik el.

A civil koszorúzás szervezője a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség. Szeretettel várnak minden érdeklődő, emlékező polgárt az ünnepi eseményen.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fogyasztóvédelmi iroda

A mosonmagyaróvári polgárokat tájékoztatjuk fogyasztói jogaikról. Panaszügyintézés keretében a fogyasztói panaszokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testülethez továbbítjuk.

9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.
Nyitva tartás: munkanapokon 8-14 óráig

Előzetes bejelentkezés:
Tel.: 217-388, v. email: tothne@movarkultura.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelési tanácsadás
Pályázatfigyelés
Pályázati tanácsadás
NEA ügyek, információk
Partnerkeresés, együttműködés
Közös programszervezés
Adománygyűjtés tagszervezetek részére
Irodai szolgáltatások (gépelés, sokszorosítás, stb.)
Híradás (Civil Szemle)