Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség együttműködési megállapodást írt alá március 2-án. Az együttműködés keretében Győr-Moson-Sopron vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ügyfélszolgálati alirodája nyílik Mosonmagyaróváron. Ezzel nemcsak a város, hanem a kistérség mintegy 450 civil szervezetét segítik majd.

2005-ben alakult meg a mosonmagyaróvári civil szervezeteket összefogni kívánó Mosonmagyaróvári Civil Szövetség. 2012 óta működteti a Pacsirta u. 14. szám alatti székhelyén a Civil Szolgáltató Központot, melyben különböző szolgáltatásokat biztosít 41 tagszervezetének és a városban működő mintegy 220 civil szervezetnek. A szövetség 2017 óta szorosan együttműködik a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központot működtető Kisalföldi Vállakozásfejlesztési Alapítvánnyal. Az együttműködés keretében a szövetség tanácsadást végzett, információs napokat tartott és minden más módon támogatta a győri központot.

Mára a bizalom jeleként az együttműködés elmélyült, melynek keretében a Civil Szolgáltató Központ átalakul a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati alirodájává. Az együttműködési megállapodást Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részéről dr. Iváncsics János ügyvezető-igazgató, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség részéről Nagy Sándor elnök látta el kézjegyével.

Az ügyfélszolgálati alirodában munkanapokon 9 órától 14 óráig négy munkatárs áll rendelkezésre, akik a hozzájuk forduló civil szervezetek problémái megoldásában próbálnak segíteni. Az ügyfélszolgálati alirodai szolgáltatásai:

  • pénzügyi, könyvviteli, adózási és elektronikus ügyintézési tanácsadás
  • jogi és közhasznúsági tanácsadás
  • pályázati és forrásteremtési tanácsadás
  • önkéntességgel, adományozással kapcsolatos tanácsadás

Ezen túlmenően is az ügyfélszolgálati aliroda munkatársai bármilyen civil kérdésben állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére.

Az ügyfélszolgálati aliroda elérhetősége: 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., telefon: 96/217-388, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A személyes ügyintézéshez érdemes bejelentkezni és időpontot kérni az előzőleg közölt elérhetőségeken.

Az ügyfélszolgálati aliroda megteremtette annak lehetőségét is, hogy hatókörét kiterjessze a városban működő civil szervezeteken túl a mosonmagyaróvári kistérségben működő civil szervezetekre is. Így a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati aliroda potenciálisan 450 civil szervezetet tud elérni.

A győri központ és mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati aliroda a jövőben még szorosabban együttműködik annak érdekében, hogy elősegítse Mosonmagyaróvár és környéke civil szervezeteinek jogszerű és hatékony működését, a rendelkezésre álló országos és helyi források elérését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fogyasztóvédelmi iroda

A mosonmagyaróvári polgárokat tájékoztatjuk fogyasztói jogaikról. Panaszügyintézés keretében a fogyasztói panaszokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testülethez továbbítjuk.

9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.
Nyitva tartás: munkanapokon 8-14 óráig

Előzetes bejelentkezés:
Tel.: 217-388, v. email: tothne@movarkultura.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelési tanácsadás
Pályázatfigyelés
Pályázati tanácsadás
NEA ügyek, információk
Partnerkeresés, együttműködés
Közös programszervezés
Adománygyűjtés tagszervezetek részére
Irodai szolgáltatások (gépelés, sokszorosítás, stb.)
Híradás (Civil Szemle)