Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010 óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat. Ismét eljött az idő az idei kitüntetésre javaslatot tenni.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztéséért vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről vagy szervezetről.

A kitüntető díjazásban évente egy személy vagy szervezet részesíthető.

A díj 2018. október 6-án a Mosonmagyaróvári Civil Napon kerül átadásra.

Javaslatot a következő személyek tehetnek:

  • város polgármestere,
  • önkormányzati képviselő,
  • mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat 2018. augusztus 31-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).

A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann, Mosonmagyaróvár Város Jegyzője nyújt az 577-802-es telefonszámon.



Fehérné dr. Bodó Mariann sk.
jegyző