Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület fenntartásában működő Mosonmagyaróvári Tanoda a koronavírus-járvány okozta kényszerű leállás után június 2-án ismét megnyitotta kapuit. Ezen időponttól kezdve az online tanulás segítése mellett öt fős kiscsoportokban a tanulók látogathatják a tanodát.

Az egyik informatikához értő pedagógus segítségével a tanoda honlapot indított, melyen a tanodás diákok különböző, a tantárgyak (matematika, irodalom, nyelvtan, történelem, természetismeret, vizuális kultúra) tanulását segítő anyagok, kötelező olvasmányok és filmek találhatók. A honlap bárki számára használható!

Június 15-től a nyári nyitvatartási rend mellett a Családok Átmeneti Otthona munkatársaival együttműködve reggel 8 órától délután 4 óráig foglalkoznak a gyerekekkel. Heti váltásban különböző tematikus napközis táborokat szerveznek. A nyár után augusztus 24-től iskolai felkészítő foglalkozások kezdődnek.

A Kormány a márciusban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött, mely vonatkozott a tanodákra is. Az alkalmazkodás nehézséget jelentett a legrászorultabb családok számára, akik nem rendelkeztek a digitális oktatáshoz szükséges infrastruktúrával, elektronikai eszközökkel. A tanodákat működtető szervezetek részére írt ki pályázatot az Emberi Erőforrás Minisztériuma, melyre a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület is pályázott. A pályázatot befogadták, döntés július elején.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fogyasztóvédelmi iroda

A mosonmagyaróvári polgárokat tájékoztatjuk fogyasztói jogaikról. Panaszügyintézés keretében a fogyasztói panaszokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testülethez továbbítjuk.

9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.
Nyitva tartás: munkanapokon 8-14 óráig

Előzetes bejelentkezés:
Tel.: 217-388, v. email: tothne@movarkultura.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelési tanácsadás
Pályázatfigyelés
Pályázati tanácsadás
NEA ügyek, információk
Partnerkeresés, együttműködés
Közös programszervezés
Adománygyűjtés tagszervezetek részére
Irodai szolgáltatások (gépelés, sokszorosítás, stb.)
Híradás (Civil Szemle)