Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2017-ben is meghirdeti a Közművelődési, Sport, Egészségvédelmi Alap pályázatokat, valamint létrehozta a Köznevelési Alapot, utóbbit a Mosonmagyaróváron működő önkormányzati, állami, egyházi vagy nemzetiségi fenntartású köznevelési intézmények és az intézmények által fenntartott alapítványok, egyesületek támogatására.

 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a pályázati eljárás rendjét meghatározó, a pályázati alapokról szóló 4/2016. (II.12.) önkormányzati rendeletet Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete legutóbb 2017. február 16-i ülésén módosította. A pályázat összeállítása során kérjük a megváltozott feltételek rendelet szerinti és a pályázat benyújtását könnyítő összefoglaló tájékoztató anyagban foglaltak figyelembevételét!

A fentiekben hivatkozott önkormányzati rendelet, a pályázati adatlap, a pályázat benyújtását segítő összefoglaló tájékoztató, valamint szükség szerint az 1% mértékű pályázati díj befizetését szolgáló számlaszám, illetve készpénz-átutalási megbízás (csekkszelvény) beszerezhető a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélirányító pultjánál vagy az Önkormányzati Osztály Humán kapcsolatok Csoportjánál (Fő u. 11. I. emelet), illetve letölthető a www.mosonmagyarovar.hu „Pályázati alapok 2017” dokumentum megnyitásával.

A pályázatokat a rendelet 1. mellékletében található űrlapon 2 példányban kell benyújtani, személyesen vagy postai úton a következő címre:

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal, Önkormányzati Osztály
9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Egy pályázati űrlapon csak egy témakörben lehet pályázni.

Beérkezési határidő: 2017. március 16. (csütörtök) 12.00 óra

 

A pályázatokkal kapcsolatosan további tájékoztatást Márkus Erika és Kisfaludy Zsuzsanna ad, az 577-818-as telefonszámon.