Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Tisztelt Szervezeti Vezető!

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség pályázati támogatással felvállalta, hogy 2020-ban ismét megjelenteti a Mosonmagyaróvári Civil Adattárat, mely a városban működő civil szervezetek fontosabb adatait tartalmazza.

A 2010-ben már megjelent kiadványban szereplő adatok nagy része elavult, ezért arra kérem, hogy az alábbi linkről letölthető adatlapot kitöltve Word formátumban is, és a kitöltött adatlapot kinyomtatás után aláírva, beszkennelve kép vagy pdf formátumban is  szíveskedjen a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség címére, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni.

A kiadvány célja a szervezetek elérhetőségének könnyebbé tétele, ezáltal az adományok, 1%-os felajánlások eredményesebb gyűjtése.

Terveink szerint a kiadvány nyomtatott és elektronikus formában is meg fog jelenni.

Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatban kérdése lenne, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, munkanapokon 9-12 óra között a 96/217-388 vagy 30/9573-744 telefonos elérhetőségeken állunk rendelkezésére.

Adatlap visszaküldési határideje: május 31.

Adatlap Mosonmagyaróvári Civil Adattár 2020

 

Munkáját előre is köszönöm.

Tisztelettel:

Nagy Sándor elnök
Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.