Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

Október 19-én, kedden jótékonysági műsort szervez a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására.

A Fehér Ló Közösségi Házban 18 órakor kezdődő rendezvényen Nagy Sándor, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke, valamint Hammerl Frigyesné, a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány kuratóriumi elnöke mond köszöntőt.

Az ezt követő műsorban a tervek szerint többek között fellép a Hungarythmic Táncegyesület, a Margaréta Nyugdíjas Klub néptánccsoportja, a Margaréta Nyugdíjas Klub Réti Pipitér Énekkara, Mosonmagyaróvári Country Klub, a Nosztalgia Baráti Kör, a Mosonyi Mihály Zeneiskola, a Kimlei Magyar Kórus, Bucsa Eszter szólótáncos, és a Főnix Tribál Hastánc csoport.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődő, a céllal egyetértő mosonmagyaróvárit. Pénzbeli adományokat a helyszínen található adományelfogadó ládába lehet helyezni. Felajánlásokat várnak a Szövetség 59500155-11047090 számú bankszámlájára is. A közlemény rovatba kérik feltüntetni a „CSÁO” azonosítót.

A Szövetség kiad támogatójegyeket is, mely 1000 Ft-os egységáron vásárolható meg a Pacsirta u. 14. szám alatti irodájában.

A Fehér Ló Közösségi Házba történő belépéskor be kell tartani a hatályos egészségügyi előírásokat!