Mosonmagyaróvári Civil Szövetség
A HARMADIK ERŐ
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 14.

(96) 217 388

November 16-án, csütörtökön jótékonysági műsort szervezett a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására.

A Fehér Ló Közösségi Házban tartott rendezvényen Nagy Sándor, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke üdvözölte a közönséget. Elmondta, hogy a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség 2016. november 8-én szervezte meg a jótékonysági estet első alkalommal. A rendezvényből hagyomány lett, azóta minden évben megtartják. Tehát 2023-ban nyolcadik alkalommal kerül megszervezésre. Eddig közel fél millió forint adományt adtak át a CSÁO-nak. A rendezvény apropóját az adja, hogy a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség egyik tagszervezete, a Lehetőség Családoknak 2005. Alapítvány működteti a mosonmagyaróvári Családok Átmeneti Otthonát, van rálátása az ott folyó munkára. A rendezvénnyel a cél kettős: egyrészt adományok gyűjtése a CSÁO-ban élő gyermekek karácsonyi megajándékozására, másrészt fellépési lehetőség biztosítása mosonmagyaróvári nem hivatásos művészeti csoportoknak és előadóknak. Az idei jótékonysági estet a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal közösen szervezi.

Ezt követően Farkasné Szabó Katalin, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány gazdasági vezetője, valamint Hammerl Frigyesné, a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány kuratóriumi elnöke mondott köszöntőt.

Az ezt követő műsorban fellépett:

  • HUNGARYthmic Sportegyesület tánccsoportja,
  • Mosonyi Mihály Zenei Alapfokú Művészeti Iskola,
  • Nosztalgia Baráti Kör,
  • Pandora Törzsi Táncegyesület,
  • Mosonmagyaróvári Evangélikus kórus.
  • Aslan Dávid versmondó,

A szervezők szeretettel vártak minden érdeklődő, a céllal egyetértő mosonmagyaróvárit a jótékonysági estre. A helyszínen található adományelfogadó ládába lehetett helyezni a mikroadományokat. A Szövetség kiadott támogatójegyeket is, mely 1.000 Ft-os egységáron lehetett megvásárolni. A rendezvény végén összesen 219.000 Ft adományt számoltak össze a szervezők, melyet átutaltak a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány számlájára.

A jótékonysági estről készült fényképek honlapunk képgalériájában megtekinthetőek.